Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Lipůvka 1:4 (1:4)

Stejně jako v ročníku 2012/13 přijelo k úvodnímu utkání Na mlýniska mužstvo z Lipůvky, složené z hráčů z Brna a stejně jako v prvním utkání si odvezlo všechny 3 body. Proti prvnímu utkání musel trenér domácích udělat 5 změn v sestavě, několik zápasů v přípravě bylo málo, mužstvo se sehrává za pochodu. Cesta zpátky na vrchol OP bude dlouhá a těžká, máme za sebou první krok, který se nám příliš nepovedl. Čeká nás však dalších 25 utkání a zajíci se počítají až po honě.

První poločas začínali výkopem hosté a ihned kolmou přihrávku mezi naše obránce na rozběhnutého útočníka musel řešit Hájek P. (ŽK) faulem, který hosté potrestali střelou z přímého kopu do šibenice 0:1. Po těžkém KO jsme se vraceli pomalu do zápasu a v 16 min po přesně zahraném rohovém kopu Daňka J. se hlavou trefil Pijáček 1:1. A opakovala se stejná situace jako z 1 minuty, hosté po gólu rozehráli a tečovanou střelou z 18 metrů šli do vedení 1:2 .Naši borci se snažili, bojovali, ale spousta nepřesností je vracela zpátky do obrany, která až do 37 minuty dokázala vše vyřešit. Ke konci poločasu jsme si však vybrali slabší chvilku a hosté odskočili na rozdíl 3 branek. V 37 min si dal Hubený vlastní gól a v 39 min po centru zprava a přesné hlavičce hosté zvyšují na hrozivých 1:4, tímto výsledkem skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou zkorigovat nepříznivý výsledek. Těžko jsme se však dostávali do šancí, a když hosté zahodili svoje šance skončil druhý poločas bez branek. Celkový výsledek hovoří jasně, hosté vyhráli zaslouženě a naši mohou již příští týden v Jedovnicích ukázat, že včera si vybrali špatný den, na který mají právo maximálně jednou za sezónu. Daglas olé a hurá na Jedovnice.

Podloucký - Sáňka A., Hájek P., Hubený (42 Schuch A.), Sáňka J. - Daněk J. (80 Vomela), Alexa, Zvejška, Pijáček, Trubák, Daněk M. (42 Ondráček, 52 Schuch O)

Branka: Pijáček   Asistence: Daněk J,

Počet diváků: 68

Hodnocení: SKD 4 Lipůvka 2

Držení míče: 40% ku 60%

Střely na bránu: 5 ku 8

Střely mimo: 4 ku 7

Rohové kopy: 3 ku 7

Karty: 1 ku 1

 

SKD B - Lipůvka B 4:4 (2:1)

Branky: Schuch 3, Musil R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nezaujatě

(mrs.67, 11. 8. 2014 15:27)

Ikdyz k obema klubum mam docela daleko znam je docela dobre a verim tomu co napsal pan Manek. Doubravice bud jasne sveho soupere prejede a Pokud prohraje tak bud kvuli tomu ze je zarizl rozhodci nebo byl souper posilen hraci z acka atd.souhlas s panem Mankem a I ja smekam ze to hrajete s vlastnimi hraci coz se uz moc nevidi ale kazdy ma moznost si kadr doplnit a Pokud souper vyhraje je treba to sportovne priznat ze byli lepsi a ne hledat nejake kdyby snaz Jen u sebe. Navic si myslim ze na lipuvce odvadi vdlmi dobrou praci David Jarusek. Jinak obema klubum hodne zdaru.

Re: nezaujatě

(hokaido, 15. 8. 2014 1:17)

tak tys to teda rozcisl,ze? nezaujate,hahaha! mas daleko a znas dobre? jdi se vycpat, kecale.

1.fakt: muzstvo bylo slozene i z hracu z brna.
2. fakt: sportovne bylo uznano zaslouzene vitezstvi (ke konci clanku. hodnoceni 4-2! od zn.5 delil golman heroickymi chmaty anebo to byla impotence chloubacneho Macka? )
3.na rozhodci si nikdo nestezoval. Vsichni mlcky vi,ze za tu uvodni kosu byl rozhodci dost milosrdny.
4. kazdy nema moznost kadr posilit. jednoduse na to nema PRACHY!
aaa vo tom to je.

Re: Re: nezaujatě

(Radek Mánek, 15. 8. 2014 6:47)

Jenom pro doplnění. k bodu 1., s kterým se dá takto naprosto souhlasit. Komplení soupiska áčka Lipůvky.
Prosecký (hostování Kuřim) - Kristýn (odchovanec Lipůvka), Kotásek (přestup, z Brna bydlí na Lipůvce), Mánek (odchovanec Lipůvka), Kovář (Lipůvka), -
Hájek (odchovanec Lipůvka), Jabůrek (přestup, Brno), Pospíšil Ondřej (přestup, Brno), Mitvalský (odchovanec Lipůvka) - Macko (přestup Dobromilice,
bydlí na Lipůvce), Sedláček (hostování Chudčice). Náhradníci: Pospíšil Jakub (odchovanec Lipůvka), Ráček (odchovanec Lipůvka), Kašpar (hostování, Brno),
Skoumal (hostování Brno). Na zápase nepřítomni Pospíšil Jan (odchovanec Lipůvka), Raichl David (odchovanec Lipůvka), Kirschner Ladislav (hostování Višňová Lhota).
Nemáme tak bohatou minulost jako Dounbravice, která oslavila již 80 krásné výročí, všechno jsme začali budovat v roce 2002/2003 na poli za Lipůvkou bez jediného kmenového hráče. Za těch pár let se odvedla myslím slušná práce a v kádru se objevuje stále víc a víc domácích odchovanců.
Co se týká hráčů z Brna, většina z nich zde hraje dlouhodobě a myslím, že se skoro všichni už na Lipůvce cítí, jako doma.

Re: Re: Re: nezaujatě

(hokaido, 15. 8. 2014 7:28)

me osobne je to jedno,at mate hrace treba z JAR. Je logicky, ze vesnice na okraji Brna, ma nejake moznosti... Jen jsem shrnul fakta pro toho nademnou, pac placa "nezaujate" mimo misu :)

Re: Re: Re: Re: nezaujatě

(mrs.67, 18. 8. 2014 19:23)

Vibec jsi nepochopil o co mi v tom prispevku slo to je pak tezky. To ze nemam k ani jednomu tymu blizko znamena pouze ze nejsem jejich skalni fanda. A pokud kde o nakupy hracu tak je to vec kazdeho klubu a je to ve vsech soutezich pak vam zbyva hrat jeste biz aby hate si byli rovni protoze od okresu se uz normalne berou zkusenejsi hraci. Mimo June jsem v clanku uvedl ze smekam ze to hrajete s vlastnimi hraci.

Re: Re: Re: nezaujatě

(Víš co Mánku?, 15. 8. 2014 7:40)

Jdi s tím už do prdele a soustřeďte se na Vavřinec!!!

gttz

(Hrac ASK Lipuvka, 11. 8. 2014 14:12)

Je mrzute ze tu nenapisete pravdu....kdo tam byl vi ze jste meli max. 3 sance a hrali kulovy jak v prvni tak v druhe pulce...strely na branu 5 ku 8 :D :D :D musim se smat vazne jen ja vam mohl dat tech 8 ale to je jedno preji hodne stesti do dalsich boju...a keci o hracich z Brna za to bych se stydel...

Re: gttz

(fačr, 11. 8. 2014 16:08)

No a já bych se styděl,že na mě řvou kvůli jednomu nejmenovanýmu pánovi udavači,bonzáci apod.Borci z Daglasu ať si na svým webu píšou co chcou a vy se jim do toho nemontujte ať máte čas na fízlování a lustraci fačru.čest

Re: gttz

(Rudolf, 11. 8. 2014 16:18)

V zápisu žedný gttz uveden nebyl, takže těch 8 golů sis asi mohl dat doma na playstationu, takže se spíš styď za takový báchorky.

Re: gttz

(hrac cislo 10 Macko, 11. 8. 2014 16:44)

jen pro upresneni ;-) :-D a playstation nehraji radeji jdu na trenink:-D:-D:-DMEJTE SE PANOVE A AT SE DARI;-)

Re: gttz

(bhd, 11. 8. 2014 21:14)

Až dáš těch 8 goalů borče, tak se ozvi. Hvězdu jako ty si rád prohlídnu. Naposledy s te Dóbravicó prohráli doma 0:4.

Re: gttz

(bhd, 11. 8. 2014 22:37)

Tolik skromnosti se jen tak nevidí, exot z Brna nás chce poučovat. Jen on sám nám mohl vsítit 8 goalů! Tak proč nám těch 8 nedal? Běžte si čutat už konečně tu B třídu ať se již nikdy nestřetnem! Jenomže tady jsou ještě Jedovnice a Vilémovice a Olešnice a Letovice a Rudice a Vysočany a Olomučany a Šošůvka a Sloup a Vavřinec a Kořenec a Kunštát B (teamy nezlobte se na pořadí, píšu jak mě to napadá), takže vy nikdy nepostoupíte, tím pádem bude pro Doubravicu lepší, když spadne a nebude hrát s mistry světa. Tahnite do kraja nikdo Vás v okresu nechce!

Re: Re: gttz

(Radek Mánek, 12. 8. 2014 6:04)

Jen pro upřesnění, celé tohle vlákno vzniklo, když se Michal Macko pozastavil nad údajem v komentáři, že Lipůvka vstřelila 8x na branku. Lipůvka dala 4 branky a on sám minimálně 5x branku trefil. To nemluvím o dalších pokusech.
Pro upřesnění nadále uvádím, že se dokázal pod svůj příspěvek podepsat a narodil se v Dobromilicích a na Lipůvce bydlí již víc jak pět roků.
Osm branek sice tenhle exot z Brna (jak ho nazýváte) nedal a asi ani nikdy nedá, přesto se mu podařilo loni se Sloupem vstřelit v OP přeboru branek 6.
Vím, že je zbytečné to sem psát, ale což.

Re: Re: Re: gttz

(bhd, 12. 8. 2014 12:55)

Pane Mánku nemáte pravdu, celá ta ,,diskuse,, vznikla díky Vám, protože jste včera v 10.54 začal vrtat do komentáře domácích. Chcete mít poslední slovo, tak prosím, mě to už unavuje.

Re: Re: Re: Re: gttz

(neutrál, 12. 8. 2014 14:55)

Já myslím, že Lipůvce je vcelku fuč, co si Doubravice píší do komentu za statistiky a ostatní hlouposti. Kdo byl, tak viděl, že Lipůvka Doubravici přejela rozdílem třídy, ale docela chápu pana Mánka, že ho naštve, když si přečte, že mužstvo z Lipůvky je složené z hráčů z Brna, když v kádru je drtivá hráčů místních.

Re: Re: gttz

(jerzy, 13. 8. 2014 13:44)

Nazdar všem,
14. To je přímo záplava komentářů, tím ovšem moje nadšení končí. Alespoň za jeden by autor zasloužil naliskat. Hádetje za kterej.. K výsledku zápasu tolik, že jsem asi nebyl sám koho nepřekvapil, ale taky doufám, že nejsem sám kdo věří, že se to zlepší;-).

Info

(Radek Mánek, 11. 8. 2014 10:54)

Chtěl bych jenom upřesnit poznámku o složení mužstva Lipůvky a hráčů z Brna. Ve včerejším zápise bylo 9 hráčů bydlících na Lipůvce (v základní sestavě 7), 3 hráči z Kuřimi (2 v základní sestavě) a 4 hráči z Brna (2 v základní sestavě). Do utkání ještě nemohli z důvodu zranění a nemoci nastoupit další dva základní pilíře Pospíšil Jan a David Raichl (oba Lipůvka).

Re: Info

(bhd, 11. 8. 2014 13:22)

Mě akorát zajímá, že Dóbravica řachla 4:1 s Lipůvkou tečka. Vaše irelevantní info o tom kde bydlí hráči Lipůvky nebo o pilířích co mají nějakou bolístku, si dejte na Váš web. To tady nikoho nebere.

Re: Re: Info

(Radek Mánek, 11. 8. 2014 14:34)

Pane bhd,
ve slušnosti jsem jen reagoval na poznáku ve článku, kde je že hráči z Brna ...
Samozřejmě, že mužstvo máme doplněné hráči z Brna, kteří dodávají mužstvu patřičnou šťávu a většina z nich je na Lipůvce již jako doma a sousední Kuřimi, z kterou máme velice blízkou spolupráci na úrovni mládeže. Ale základ tvoří domácí hráči, kteří na Lipůvce bydlí.
Všechna čest klubům jako Doubravice nebo Šošůvka, kteří hrají jenom s domácími borci. Náš klub je však založen teprve 12 roků a tak je zcela přirozené, že se nemůžeme pyšnit desítky odchovanců. Přesto je v 18-ti členém kádru áčka jedenáct z Lipůvky.
To jsou holá fakta pro informaci pro čtenáře.

Re: Re: Re: Info

(bhd, 11. 8. 2014 23:38)

Pane Mánku, ten Váš pokus v komentáři ,,nezaujatě,, Vám moc nevyšel!!! Znovu Vám opakuji: termíny Lipůvka, Kuřim, Brno, šťåva a spolupráce nás v Daglasu NEZAJÍMAJÍ, možná tak bonzování, kontumace a čest to je Váš slovník, který aktivně praktikujete. Velmi mě připomínáte pana L.B. z ..... Vy už víte