Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olešnice 1:0 (1:0)

9. 5. 2015

Nominace (sraz 15:30) - Podloucký, Sáňka Jakub, Sáňka A, Sáňka Josef ml, Odehnal, Trubák, Daněk, Pijáček,Schuch O., Schuch A., Aujeský, Hubený, Hájek M, Žurek, Blaha, Hájek P.

Domácí tvrsss a stavéééčky = 9 bodů. 

Sestava:

Podloucký - Hájek P (62 Odehnal), Hubený, Sáňka ., Sáňka Jak, (45 Žůrek) - Sáňka J. (68 Hájek M.), Daněk, Aujeský, Trubák . Schuch O (75 Schuch A.), Pijáček

Včera se hrál Na mlýniskách vyrovnaný zápas a od začátku bylo patrné, že rozhodne první vstřelená branka. Olešnice hraje v tomto ročníku OP velmi dobře, naši mají na jaře dobrou formu podloženou kvalitní přípravou a tak se bylo na co dívat. Nebyl to však festival zahozených šancí jako v minulém kole, ale hra se odehrávala převážně mezi vápny a aktivně se čekalo na chybu soupeře. Konečně jsme také dokázali odehrát utkání s nulou (poslední utkání bez obdržené branky bylo v říjnu proti Vavřinci 2:0). Je to výsledek práce trenéra a celého mužstva v čele s Čahounem, a když Ondra neměl střelecké štěstí, rozhodla povedená akce, kterou zakončil Trubák Michal.

Ve 12 min první akce vhodná zaznamenání RK domácích, zápas se rozjíždí opatrně, aby snad vygradoval v závěru? A v 16 min opět pouze RK. V 17 min o sobě dali vědět i hosté a prudkou střelou těsně míjí branku Čahouna. Ve 32 min Daněk sebral míč obránci a postupoval od půlky sám na brankaře, bohužel slabou střelu gólman kryl. Ve 34 min gólová akce z našeho autu, vhazuje Hájek P. na Schucha, ten prodloužil hlavou na Daňka, který našel přihrávkou Pijáčka a Rosťa poslal míč po zemi za obranu hostí, kde číhal připravený Trubák a lišácky umístěnou střelou k tyči překvapil gólmana a zápas tak rozhodl. Ve 37 min také hosté hrozí z autového vhazování Čahoun byl na místě.

Druhý poločas lépe zahájili hosté a ve 49 min nás podržel Čahoun, když zmařil 100% šanci hostujícího útočníka. V 66 min se hostům podařilo dostat míč do naší sítě,  ale bohužel pro hosty ze 2 m ofsajdu. V 68 min pěkná akce Daňka končí špatným řešením Žůrka, který místo střely volil přihrávku, kterou zachytil obránce. Naši hráči měli závěr utkání pod kontrolou a hosty do šancí nepouštěli, naopak stále jsme byli vpředu nebezpeční hlavně zásluhou střídajícího Schucha A, na kterého byli dva ostré zákroky (první nepotrestán), druhý od brankáře, který odměnil hlavní rozhodčí ČK (ovšem až po upozornění asistenta na čáře). I přes 5 min prodloužení se skóre nezměnilo a tak jsme po zápase u bečky kvalitní 12 oslavili další tři body a připravili si taktiku na další zápas v Kořenci.

Branka: Trubák                Asistence: Pijáček

Počet diváků: 48

Držení míče: 50 ku 50

Hodnocení: SKD 2  Olešnice 3

Střely na bránu: 6 ku3

Mimo: 4 ku2

RK: 8 ku 1

Karty: 4 (Žůrek, Daněk, Hubený, Hájek M.) ku 2 a jedné ČK.

 

SKD B – Skalice B 4:1 (3:1) Branky: Joži, Duši, Malach a oslavenec Křepela

Hrazděra – Štrof, Veselý, Beránek, Musil – Tenora, Alexa, Kanka, Křepela – Sáňka J., Malach

Střídající: Štoudek, Schuch O.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

TakJo, ještě návrat k víkendu

(jerzy, 13. 5. 2015 14:43)

Oslava pro mě byla docela emotivní, i proto jsem byl schopen se v neděli dostavit až během 2.půle:). I tak jsem viděl, že jsou kluci šikovní a vyhráli zaslouženě! Za sobotu DÍKY!!!;-)