Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olomučany 1 : 1 (0:0)

Nominace (15:30) - Podloucký, Sáňka A., Vach, Hájek P, Hubený, Zvejška, Pijáček, Daňek J, Daněk M,Trubák, Kuběna, Hájek M., Blaha, Sáňka J.ml, Schuch O.

Motto“ Pískám dobře, pískám rád, Váš Strya Milan“

K třetímu domácímu utkání přijelo mužstvo z Olomučan, zatím v tomto ročníku neporažené. Naši borci zatím bez vítězství a tak se očekával vyrovnaný souboj, sázkaři by tipovali remízu a měli by pravdu. Cesta k bodu však byla složitá. Naší hráči nedokázali opět doma navázat na sympatické výkony z Jedovnic a Šošůvky, doma jsme zbytečně nervózní, ztrácíme hodně míčů, obrana je nejistá a útok málo produktivní. Hosté předváděli dobrý kombinační fotbal a až do vyloučení jejich hráče byla hra vyrovnaná. Po vyloučení se hrálo již pouze na jednu branku, ovšem bez gólového efektu. V žádném případě nám body nesebral rozhodčí, pokud s takovým soupeřem nedokážeme využít jasné šance a zahodíme i penaltu, nemůžeme pomýšlet na vítězství. K rozhodčímu asi pouze toto: Kdysi bývalý vynikající hráč, asi zapomněl, že rozhodčí není tím hlavním, na koho chodí fanoušci, měl by být vidět co nejméně. Včera se mu však zápas vůbec nepovedl: hru často přerušoval, rozdával zbytečné karty a neprojevil žádný cit pro hru. Vrchol přišel v 94 min, kdy přehlédl faul na našeho hráče a z následného útoku po nastřelené ruce, kdy si náš hráč chránil obličej, pískl penaltu. Celé utkání rozhodčímu nadávali hostující fanoušci, aby mu po zápase gratulovali k vynikajícímu výkonu -TEČKA.

Vstup do utkání se nám povedl, již ve 2 min se řítil do vápna Trubák, ale sám se dostal ze střeleckého úhlu a nedokázal přesně zakončit. V 10 min po pěkné akci na jeden dotek se dostal k míči Daněk J., ale v koncovce opět zklamal, stejně jako ve 24 min, kdy nastřelil tyčku. Hosté se postupně dostávali do hry a několikrát ohrozili naši bránu, obrana s notnou dávkou štěstí však udržela čisté konto. Ve 42 min byl po hrubém zákroku vyloučen hostující hráč a všichni jsme s nadějí očekávali druhý poločas.

V druhém poločase jsme sice měli optickou převahu, ale hosté dobře bránili a sem tam i zaútočili. V 75 min se protáhl do vápna Sáňka J., byl podražen a následnou penaltu Kuběna bohužel zahodil. V 78 min hlavičkoval Kuběna na břevno a v 82 min mířil hlavou nad bránu. Dočkali jsme se v 84 min, kdy na střílený centr Daňka J. si naběhl Pijáček a s přehledem zavěsil, konečně 1:0. Bohužel nám vítězství nebylo přáno a hosté v nastavení vyrovnali z penalty na konečných 1:1.

Podloucký – Sáňka J., Hájek P. (45 Vach), Hubený, Pijáček – Daněk J., Hájek M. (72 Sáňka A.), Blaha, Trubák – Zvejška (80 Schuch), Daněk M. (65 Kuběna)

Počet diváků: 82

Celkové hodnocení: SKD 4 Olomučany 4

Držení míče: 65%  ku 35%

Střely na bránu: 4 ku 3

Střely mimo: 5 ku 3

Rohy: 8 ku 4

Karty: 5 ŽK ku 4 ŽK a 1ČK

 

 

SKD dorost – výběr okresu 1:1 Branka: Tomášek  

Velké Opatovice 35 - SKD 35 2:6 Branky: Sáňka J4, Alexa a Malach P.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

olomučany

(někdo, 12. 9. 2014 1:51)

Protest proti porušení pravidel fotbalu při utkání A1A0504 Doubravice-Olomučany.

STK po vyslechnutí HR pana Stryi, zve na jednání STK dne 18.9. 2014 v 15,30hod kapitány obou družstev, popřípadě jejich zástupce.

Doubravice: Vach Miloš ID 77020711

Olomučany: Dvořáček Milan ID 85011395
---
OP muži – 3.kolo – bez závad schváleno

5.kolo – utkání A1A0504 Doubravice-Olomučany protest domácího družstva – v šetření

Re: olomučany

(Milan Dv., 12. 9. 2014 9:15)

Mohl by mi sem někdo od vás napsat, čeho tímhle protestem chcete docílit?? Dle diskuze na komisi rozhodčích to nestraníci vidí v pořádku, jen vy zaujatě slovíčkaříte u pravidla, které by stejně výsledek utkání neovlivnilo... díky za odpověď a ještě uvažte, zda tento protest není trocha zbytečná střelba od boku...

Re: Re: olomučany

(Trenér, 12. 9. 2014 9:39)

Milane nejde nám vůbec o změnu výsledku. S výsledkem 1:1 nemáme problém o to nejde. Ale nesouhlasíme s tím, aby si pan Strya upravoval pravidla fotbalu podle sebe. A také chceme, aby se tento sporný výklad pravidel vyjasnil. Může to potkat i někoho jiného, a nemusí to dopadnout, tak klidně jako u nás :)

Re: Re: Re: olomučany

(bhd, 13. 9. 2014 22:25)

M. Stryovi se match určitě nepovedl, tak jak asi chtěl. Pískal velmi často zbytečně, každou prkotinu, někdy zákroky co fauly ani nebyly. To vše z pohledu mého, tedy fandy domácích. Utkání ovšem nijak relevantně neovlivnil a hlavně neupravoval pravidla fotbalu, jak se domnívá team skd. Je dojemné jakou má Doubravice starost o ostatní mančafty, když ještě na jaře soupeře v 1b označovala za nepřátele.

Re: Re: Re: Re: olomučany

(někdo, 18. 9. 2014 19:43)

Za TJ Sokol Doubravice se dostavil Hájek Michal.

Michal Hájek vypověděl, že rozhodčí pískl konec a řekl hráčům, že musí kopnout PK a tím utkání skončí!? (bez možnosti dohrát v případě vyražení míče brankářem nebo od tyče).

Za Olomučany se dostavil Dvořáček Milan.

Milan Dvořáček vypověděl, HR odpískal PK a před jeho provedením sdělil hráčům, že nastavený čas vypršel, PK se musí zahrávat (bez možnosti dohrát v případě vyražení míče brankářem nebo od tyče).

Poté utkání ukončil.

STK dle výpovědi HR a pozvaných hráčů konstatuje, že k porušení pravidel nedošlo. Přesto komise doporučuje KR, aby rozhodčí v případě nařízení PK v prodloužené době hry, postupovali dle pravidla 14 bod 16 „Pravidel fotbalu.“

Výsledek dosažený na hřišti 1:1 zůstává v platnosti.

Re: Re: Re: Re: Re: olomučany

(Pajasx, 18. 9. 2014 21:12)

proč to sereš všude dyŤ fšichni co tam byli ví kde je pravda a kde Lež - samozřejmě i někteří vaši střízliví fans

bída

(Znalec, 8. 9. 2014 19:46)

bída

Re: bída

(bhd, 8. 9. 2014 20:31)

Ano, souhlasím

konečně výhra

(Znalec, 5. 9. 2014 14:28)

po shlédnutí sestavy musím uznat,že to konečně vypadá na výhru,ze strany soupeře zcela jistě dojde k podcenění mužstva SKD

Re: konečně výhra

(bhd, 5. 9. 2014 21:27)

Tohle je nominace, sestava je 11 playerů na hřišti od 1 minuty. Takže sestavu, do neděle 16.30 nemůžeš znát. Ze strany soupeře nedojde k podcenění ani náhodou. To víš stejně dobře jako já, tak neblafuj. Pokud SKD vyhraje, tak svoji kvalitou a ne, že je Kaesy podcení. Zdar v nedělu.

Re: Re: konečně výhra

(Znalec, 6. 9. 2014 10:12)

ano měl jsem na mysli nominaci,jen jsem se nepřesně vyjádřil,jelikož se tým SKD válí někde na dně tabulky,tak svojí bídou soupeře jistě nepřejede,jedinou šancí na výhru je podcenění ze strany soupeře