Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Rudice 2 : 2 (2:1)

18. 9. 2014

Nominace (sraz 15:00) - Podloucký, Sáňka A, Schuch A, Hájek P, Hubený, Zvejška, Pijáček, Daňek J, Císař,Trubák, Kuběna, Blaha,O.Schuch, Alexa R

Sestava a hodnocení

Velký, malý Šenk nás obral o výhru.

Na Mlýniska přijelo mužstvo z Rudice pro bod a tomu podřídilo taktiku. Naše prozatímní bilance 5 0 2 3 hovořila jasně – bereme pouze výhru. Od začátku se hrál svižný fotbal s šancemi na obou stranách, po utkání musíme konstatovat, že k výhře stejně blízko měli domácí i hosté. HR se nesnažil být hlavní postavou, udělil pouze 1ŽK, hru zbytečně nekouskoval a celkově zapadl do předváděné hry. Zahájení utkání měli v režii hosté, po vedoucí brance však propadli uspokojení, naši toho dokázali využít a utkání otočili, škoda, že se nepodařilo vstřelit 3 rozhodující branku. Druhý poločas se hrál velmi útočně a bohužel pro nás hosté vyrovnali a utkání tak skončilo zaslouženou remízou. Stále čekáme na první výhru, další možnost bude již ve čtvrtek s Kunštátem a v neděli v Olešnici. ZABEREM, ZABEREM, Olé Daglas.

V 5 min první nebezpečný útok hostů řeší s přehledem Čahoun, v 8 min střílí Pijáček i s dorážkou si poradí brankář Rudice. V 10 min udeřilo jako blesk z čistého nebe, záložník hostů Šenk tvrdou střelou bez přípravy nedal Čahounovi šanci. Ve 23 min únik Císaře končí slabou střelou do obránce, ve 30 min přichází naše chvíle. Sáňka A. křižnou přihrávkou uvolnil Trubáka, který si pohrál s celou obranou a bezpečně zavěsil 1:1. Ve 35 min Čahoun poprvé vychytal nestárnoucího Matušky J., jeho střelu po zemi vykopl na roh. Běžela 42 min a Císař opět v tutové šanci, tentokrát hlavou nad. Ve 43 min, chyba gólmana a Zvejška se řítí na bránu, bohužel mu zavazel míč a nedostal se do zakončení. A Císař po třetí, naposledy a konečně se trefil.  Centr Daňka J. se k němu odrazil a Jara to trefil perfektně 2:1. V poslední šanci 1. půle roh Daňka posílá Blaha hlavou nad bránu.

V 55 min druhá tutovka Matušky, střela bez přípravy nad, naštěstí. V 60 min se uvolnil Kuběna a vyzval ke skórování Trubáka, který bohužel přihrávku nedoběhl. V 63 min se hostům povedl rychlý protiútok přes naši nejistou obranu a opět Šenk střílí vyrovnávací gól. V 65 min Daněk J. střílí nad bránu a v 67 min roh Trubáka posílá Hubený hlavou také nad. V 71 a v 73 min zazdil Zvejška 100% šance, velká škoda, na druhé straně opět Matuška dvakrát v 75 a 82 min v koncovce selhal a tak utkání skončilo remízou

Podloucký – Sáňka A., Hubený, Hájek P., Pijáček (75 min Schuch A.) – Císař, Daněk J., Blaha (85 Alexa), Trubák, Kuběna, Zvejška (80 Schuch O.)

Počet diváků: 68

Branky: Trubák, Císař     Nahrávky: Sáňka A, Daněk J

Celkové hodnocení: SKD 2  Rudice2

Držení míče: 50% ku 50%

Střely na bránu: 5 ku 4

Mimo:  4 ku 6

Rohy:8 ku 3

Karty: 0 ku 1

SKD B – Lažánky 3:2 Sáňk J.2, Beránek

 

SKD dorost – Vavřinec/Sloup 1:1  Schuch A.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

třetí bod

(Znalec, 22. 9. 2014 15:42)

Tak si to shrňme
6 zápasů,0 výher,3 remízy,3 prohry,skóre 8:15, 3 body,bída bída bída,chci jen upozornit,že tohle nejsou přátelské zápasy,ale jsou to už mistrovské zápasy které se započítávají do tabulek,jinak je zbytečné se k zápasu jakkoliv negativně či pozitivně vyjadřovat,jen by mě zajímalo co se s tímto bude dělat

Re: třetí bod

(jerzy, 23. 9. 2014 9:01)

No tak se zrovna nevyhrává, a co? Hráči to snad neflákají, nebo jo? Ta pseudo-potřeba či nutnost pořád vyhrávat, víme kam může vést. Tak v klidu..

Re: Re: třetí bod

(bhd, 23. 9. 2014 22:30)

Myslím, že nikdo tady nepíše, že se hráči flákají. Ti co jsou na place ze sebe určitě vydávají to nejlepší co můžó, ale vono to asi nestačí. Nejde to nyní, ale snad bude líp a dočkáme se i špílú za 3 body. Team skd nemá potřebu či nutnost pořád vyhrávat, ale sem tam jo a hlavně doma. Kdysi jsem fotbal taky hrál a proto vím, že nejhorší je nějaká série bez výhry. Pořád jsem toho názoru, že skd má los zkraje těžký a potom hratelnější, no uvidíme.

realita skd

(bhd, 22. 9. 2014 22:10)

Po shlédnutí včerejšího matche musím konstatovat, že výhra v Kunštátě či Olešnici bude pro mě velké překvapení. Pokud to dopadne ve prospěcb skd budu jen rád.

Re: realita skd

(Znalec, 23. 9. 2014 16:57)

vypadá to ,že výhry budou tak vzácné,že se budou slavit jako by se postoupilo

střelecká impotence

(guči, 22. 9. 2014 20:17)

Omlouvám se všem spoluhráčům a též našim daglas fans seje mě to ani nevíte jak v Kunštátě se to pokusím napravit oléé