Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Vilémovice 1:4 (1:2)

21. 8. 2014

Nominace (sraz 15:30) - Podloucký, Sáňka A., Císař, Vach, Hájek P, Hubený, Zvejška, Pijáček, Daňek J, Daněk M,Trubák, Schuch A., Schuch O., Hájek M., Blaha, Sáňka J.ml,

Sestava a hodnocení

Další domácí  zápas a opět prohra. Na Mlýniska přijelo ambiciózní mužstvo z Vilémovic, s kterým máme po neděli bilanci 3 1 1 1 a skóre 5:6. Naši hráči bohužel nezopakovali zodpovědný výkon z Jedovnic, kde obranná fáze byla téměř bez chyb a svým výkonem darovali hostům vítězství. Hra proti prvnímu utkání se zvedla, šli jsme do vedení, hnáni nadšeným publikem jsme ale zapomněli na zadní vrátka a soupeř nás trestal. My jsme si také dokázali (proti zápasu s Lipůvkou) vytvořit šance, ale velký rozdíl byl v produktivitě zakončení. Vilémovice proměnili vše, my pouze jednu šanci.  První poločas se hrál kvalitní fotbal s řadou šancí i pěknými fotbalovými momenty, ve druhém, kdy jsme se snažili o vyrovnání soupeř dvakrát udeřil a bylo rozhodnuto. Příští týden nás čeká horká půda v Šošůvce, ale věřím, že dokážeme zopakovat výkon z Jedovnic a přivezeme ne jeden bod, ale všechny 3. Olé Daglas!!!!!!

Úvod utkání patřil domácím a v 10 min po velmi vydařené akci, kdy zprava nahrával Daněk M a Zvejška si pohrál s obranou hostů jsme šli do vedení. Ve 14 min mohl Zvejška zvýšit již na 2:0, ale jeho přesnou střelu stačil obránce srazit na roh. Škoda. Ve 27 min se hostům povedla rychlá akce, na konci s přesnou střelou k tyči a bylo to 1:1. Ve 30 min únik Daňka J. skončil nepřesnou střelou nad bránu. Ve 32 min po naší chybě na polovině hřiště to bylo již 1:2. Ve 33 min mohlo být ještě hůř, ale střela skončila těsně mimo. Šance 1 půle zakončil Trubák jedovatou střelou těsně vedle.

Ve druhém poločase v 59 min opět nedůrazné krytí, střela, gól a vedení hostů již 1:3. V závěru se do utkání vrátil Daněk M a střelou v 79 min vystrašil gólmana a druhou z 82 min ho i překonal, ale v cestě stálo břevno. Opět velká škoda. A tak poslední slovo měli hosté, kdy přímý kop z levé strany si naše obrana srazila do brány, konečný výsledek 1:4, pro nás krutý, pro hosty šťastný.

Podloucký - Sáňka J., Hubený, Hájek P., Pijáček - Daněk J., Hájek M. (72 Císař), Zvejška (48 Vach), Blaha,  Trubák (78 Schuch A.) - Daněk M.

Branka: Zvejška   Asistence: Daněk M.

Počet diváků: 85

Celkové hodnocení: SKD 4   Vilémovice 2

Držení míče: 40% ku 60%

Střely na bránu: 4 ku 7

Mimo: 7 ku 6

Rohy: 3 ku 8 

Karty: 2 ku 2

 

SKD B - Cetkovice 6 : 3

Branky: Schuch O. 2, Sáňka J., Tenora, Vomela a Malach

 

SKD dorost - Olomučany 2:2

Branky: Schuch a Kopecký

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Objektivita

(Pepa od velke diry, 25. 8. 2014 19:11)

Ani se nedivim, ze to tady v prispevcich tepe. Vim, ze pohled fanouska Daglasu a Vilemovic je asi rozdilny, ale opravdu by to chtelo sundat ruzove bryle, nebo si naopak koupit dioptricke.

Re: Objektivita

(Petr, 25. 8. 2014 20:22)

Mozna si ruzove bryle sundaji az spadnou z kjaje do tjojky...

Re: Re: Objektivita

(Bobyk, 26. 8. 2014 6:34)

Hoši objektivně: byli sme nejlepší v kraji, teď sme nejlepší v OP a budem nejlepší i ve trojce, když to bude potřeba!!!

Re: Re: Re: Objektivita

(jerzy, 26. 8. 2014 11:47)

Jj, přesně, souhlas :D. Chce se mi to vidět, pokud se přemůžu, tak do šóvky dojedu. 3 body nevidím jako nemožné. Daglas dotoho!!!