Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vilémovice - SKD 4:2 (2:1)

21. 4. 2015

Nominace (odjezd 16:30) - Podloucký, Sáňka Jakub, Sáňka A, Sáňka Josef ml., Sáňka M, Odehnal, Trubák, Daněk, Pijáček, Kanka, Schuch O., Schuch A., Aujeský, Hubený, Hájek

(Auta: Řezníček, Schuch O., Trubák, Daněk, Sáňka Jak.)

Vyrovnaný zápas rozhodla zkušenost.

Sestava a hodnocení:

Podloucký - Sáňka J. (80 Kanka), Hubený, Sáňka A., Sáňka Jak., - Schuch A. (62 Odehnal), Daněk, Aujeský (67 Hájek M.), Trubák - Schuch O., (78 Sáňka M.), Pijáček

Jaký rozdíl proti nedělnímu utkání, kvalita utkání tak o 80% lepší a důležitý poznatek: k vyšší (okresní) úrovni přispělo i naše mužstvo. Do utkání se dobře zapojili i rozhodčí (Barák, Jalový a Flek), kteří bojovné utkání celkem slušně zvládli. Domácí nastoupili v roli favorita se všemi legionáři, v čele s Marošim, Vorlickým, Korytářem, Pernicem, …a nutno dodat, že roli favorita splnili, ale dost se nadřeli, než utkání přivedli do vítězného konce. Naši borci po třech kolech zkompletovali výsledkový servis, ze tří utkání je to výhra, remíz i porážka a dokázali si, že mohou hrát rovnocennou partii i s vedoucím mužstvem OP. V neděli nás čeká důležité utkání doma s Kunštátem B, kdy bychom měli potvrdit zlepšenou formu a ziskem 3 bodů soupeře přeskočit v tabulce.

První poločas jsme zahájili s pečlivou obranou a rychlým protiútokem, domácí se nestačili divit. Brzy jsme šli jsme do vedení, které jsme bohužel neudrželi a zkušení domácí potrestali naši chvilkovou nepozornost. Ve 3 min naše SS po faulu na Sáňky J., zahrával Daněk, jeho střelu brankař vyrazil a dorážkou trefil Pijáček tyčku. V 9 min naše gólová akce, po prudkém centru Pijáčka zakončil přesně k tyčce Schuch O. V 15 min nebezpečnou akci domácího útočníka zneškodnil včasným vyběhnutím Čahoun. V 18 min po ztrátě míče ve středu hřiště, rychlá akce domácích zakončená přesnou střelou 1:1. Běží 21 min a domácí otáčejí krásnou umístěnou střelou na 2:1. Ve 23 min nepřesně zakončoval v dobré pozici Schuch A. Ve 30 min se ke střele dostal i obávaný kanonýr Pijáček, střela prudká, ale nad. Ve 35 min našel přetažený centr Pijáčka ve vápně Schucha O., který ve vyložené šanci přestřelil. Do poločasu stojí za zmínku ještě dvě střely Pijáčka a Schucha A., bez gólového efektu. Domácím stačili 3 min k otočení, jinak jsme hru měli pod kontrolou, škoda.

Poznámka: domácí za sportovní vrácení míče si zaslouží cenu fér plej. Vraceli nám míč na polovině hřiště, autem na útočníka, který začal pelášit po lajně, naši zůstali nevěřícně stát, u rohového praporku ho zakopl do autu, za což sklidil „velký aplaus“.

Druhý poločas začal náporem domácích, ve 47 min nebezpečná SS domácích (střela Vorlického), Čahoun na místě. Naše SS ve 48 min zahraná Hubeným končí zákrokem brankáře a RK. V 50 min akce Aujeského končí nepřesnou střelou Daňka. V 52 min se zastřeloval Trubák, prudkou střelou trefil tyčku. V 53 min také tyčka domácím zabránila ve skórování. V 63 min se Trubák dočkal, nádherně se položil do centru Pijáčka a prudkým volejem nedal brankáři žádnou šanci 2:2. V 65 min zahodil 100% šanci Hubený, když hlavou netrefil přesně míč a z následného protiútoku domácí střílí 3 branku (nedáš, dostaneš). V 75 min střelu domácích vytěsnil Čahoun standartním zákrokem na RK. V 81 min se opět prosadili domácí a v době našeho zvýšeného tlaku, upravují na konečných 4:2.

 

Branky: Schuch O., Trubák                                         Nahrávky: Pijáček 2

Počet diváků: 38

Hodnocení: Vilémovice 2   SKD 2

Držení míče: 55% ku 45%

Střely na branku: 7 ku 4

Mimo: 3 ku 5

RK: 4 ku 4

ŽK: 1 ku 3 (Aujeský – ruka, Sáňka A. – faul, Sáňka Jak. – mluvení)

 

A ještě suchopárnější hodnocení domácích:
http://www.tjvilemovice.cz/news/vilemovice-doubravice-4-2-3-1/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hurá na Kunštát

(jerzy, 23. 4. 2015 11:39)

Ahoj, díky za krásný a předpokládám i objektivní komentář, ten příští už doufám budu moci srovnat s realitou. Ne že by to bylo důležité, ale jsou i jiné důvody;-).