Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vysočany - SKD 2 : 1 (2:0)

11. 10. 2014

Nominace (sraz 13:45) - Podloucký, Sáňka A, Hájek P, Sáňka J.ml,Hubený, Zvejška, Pijáček, Daňek J, Císař,Vach, Kuběna, Blaha,O.Schuch, Alexa R,Trubák

10  0  5  5   

Sestava a hodnocení

Další pokus o zisk tří bodů nám opět nevyšel a tak jsme protáhli nelichotivou šňůru bez výhry, na deset utkání. Čeká nás dvojutkání doma se stejně tápajícími celky, které však mají první výhru za sebou, tak se snad zadaří a konečně zazní po utkání náš vítězný pokřik. Ve Vysočanech se opět potvrdilo známé: nedáš, dostaneš.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a již v 1 min mohl skórovat Rosťa (tentokrát netradičně na hrotu), ale střela byla nepřesná. Ještě větší šanci zahodil Tomáš, krásně si obhodil levého beka a řítil se sám na bránu, bohužel jeho slabou střelu brankář zneškodnil, to běžela 6 min. V 11 min zakončil samostatnou akci domácí útočník a bylo to 1:0. Druhý gól jsme inkasovali po dlouhém autu (asi třetím v pořadí), kdy naše obrana nedokázala odvrátit odražený balón. Další šanci zahodil Michal, kdy střelou z voleje netrefil odkrytou branku. A když Honza vychytal další domácí brejk bylo to poločasových 2:0.

Do druhé půle trenér zamíchal sestavou a hra na tři útočníky přinesla ovoce již v 51 min, kdy po pěkné akci a přihrávce Rostě zakončoval přesně Michal. V zápětí mohl srovnat Tomáš, ale s prudkou přihrávkou Michala se nedokázal vyrovnat. Bohužel tempo z úvodu druhého poločasu jsme nevydrželi, domácí hru natahovali a úroveň zvolna klesala do průměru. I přes zvýšené úsilí se nám nepodařilo vyrovnat a Vysočany mohli slavit.

Podloucký – Císař (43 Vach), Hájek P., Hubený, Sáňka J. – Zvejška, Daněk J. (80 Vomela), Blaha, Trubák – Kuběna (70 Schuch O.), Pijáček

 

Branka: Trubák  Asistence: Pijáček

Počet diváků: 56

Držení míče: 50 ku 50%

Celkové hodnocení: Vysočany 3  SKD 3

Střely na bránu: 6 ku 7

Mimo: 3 ku 3

Rohy: 6 ku4

Karty: 1 ku 4

 

 

Olomučany – SKD dorost 5 : 3 (3:0) Schuch A.2, Hrdina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

výhra

(Znalec, 14. 10. 2014 19:59)

už se těším na blížící se první výhru a hlavně na tepání zde v komentářích,doufám že na zápas pošlou nějakého nestranného a hlavně kvalitního soudce,který bude přesný a bezchybný,vždyť to bude boj o vítěze zadní části tabulky

Re: výhra

(bhd, 14. 10. 2014 22:14)

V op nestranný a kvalitní sudí? To je snad špatný vtip vidím, že se snažíš laškovat s čtenáři tohoto webu, ale ten náš prales vždycky někdo nějak odfouká. Au repos.

Re: výhra

(jerzy, 15. 10. 2014 14:29)

To se povedlo! Včera jsem hovořil s Laděm Š., který mi při té příležitosti řekl, že o nadcházejícím víkendu dělá hlavního v Doubravici. Tak, mohl jsem ho sice instruovat, ale neudělal jsem to, jednak protože je dost inteligentní, aby věděl co má dělat, a druhak je dost praštěnej, aby udělal úplný opak:-). Taky se zmiňoval, že letos má výjimečnou sezónu, když pískal, tak s ním zúčastněné celky neměly větší problém. Což prý snad dosud nezažil. Teď je otázka jestli to nezakřikl. Pokud se tomu vůbec dá věřit, že? Tímto jsem snad vyvrátil pochyby o nestrannosti i kvalitách soudce! Já zas doufám, že více to přece jen bude záležet na hráčích, tak držím palce;-).

sestava a hodnocení

(bhd, 13. 10. 2014 13:50)

Kdo psal ten koment? Hemží se to tam křestními jmény, takže orientace rovná se nule.

Re: sestava a hodnocení

(Martin Blaha, 13. 10. 2014 15:15)

Rosťa - Rostislav Pijáček
Michal - Michal Trubák
Tomáš - Tomáš Zvejška
Honza - Nevim přesně jak ale je to Čahoun :-)