Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Adamov 3:1 (1:0)

14. 8. 2017

1. kolo OP  13. 8. 2017 16:30 hod

Rozhodčí: Jalový - Barák, Reschovský

K prvnímu mistráku se dostavil Na mlýniska soupeř z povodí řeky Svitavy a tedy hned první derby zápas. Svitava Cupu se účastní mimo již tradiční tři týmy, také nováček OP Skalice nad Svitavou a bude to jistě zajímavé měření sil v rámci přeboru.

Domácí fanoušci natěšeni posledním pouťákem s Kořencem se dostavili v hojném počtu a v očekávání úspěšného vstupu našich borců do soutěže 2017/18. Adamov přijel sice s úzkým, ale velmi zkušeným kádrem v čele s Lošťákem, Kniesem, Karafou atd. Hlavní arbitr (i s asistenty) velmi zkušený, počasí všem přálo a proto se mohlo začít od první  minuty bojovat o 3 body.

První poločas hosté potvrzovali svoji fotbalovost a měli častěji míč na kopačkách, ovšem bez vážnějšího ohrožení naší branky. Naši zápas začali také velmi dobře (za 12 minut jsme zahrávali 6 RK! - nic) a proto se hrál vyrovnaný zápas, který v prvním poločase rozhodla naše oblíbená SS, dlouhý aut Daňka J. lehce tečovali dva naši hráči (Sáňka M. a Hájek M.), míč propadl na zadní tyčku, kde zcela volný debutant Orel Jirka nezaváhal a uklidil míč do sítě. Za zmínku stojí ještě 100% šance Sáňky M., který ve vyložené šanci pálil hlavou nad bránu (jinak jeho výkon je příslibem do dalších kol a když získá patřičné zkušenosti, bude platným hráčem na hrotu).

Druhý poločas zahájila obě mužstva v podobném stylu, pouze na zkušeném soupeři se začala projevovat únava, HČJ ještě OK, ale pohyb už nebyl ideální. Stačili však po naší chybě při RK vyrovnat, ale to byla jejich labutí píseň. Od tohoto okamžiku naši hráči měli více ze hry a výsledkem byly dvě branky v síti hostů. Druhá branka padla po centru velmi dobře hrajícího Sáňky J. na který si naběhl střídající Daněk M. a hlavičkou přehodil vyběhnutého gólmana. Třetí branka padla po nacvičeném signálu, přetažený RK zahrávaný Pijáčkem zakončil na zadní tyči křižnou střelou z voleje hrající trenér Hájek M. a korunoval tak svůj povedený výkon. Na druhé straně stojí pouze za zmínku tečovaná střela, která dala vyniknout NBOP Čahounovi.

Vstup do soutěže se nám povedl jak výsledkově tak i herně, ukázalo se několik nových tváří a po dalším týdnu intenzivního tréninku se můžeme těšit na další utkání, kdy nás v sobotu čeká záloha Ráječka. 

Sestava:

Podloucký – Tomek., Odehnal, Pijáček, Sáňka J. – Daněk J., Hájek M. (Kubásek M.), Schuch A., Trubák (Sáňka Jak.) – Sáňka M. (Dvořák K.), Orel (Daněk M.)

Branky: Orel, Daněk M., Hájek M

Asistence: Daněk J., Sáňka J., Pijáček

 

SKD B - Lažánky 1:2 (1:0)

Hrazděra - Veselý, Hájek P., Štoudek, Ježek, Vach, Tenora, Sáňka Jak, Kubásek, Schuch O., Ruta

Střídající: Tomášek, Langr, Malach R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doubravice do toho!!!

(Zdeněk Valo, 2. 11. 2017 13:45)

Moc Vám držím palce!Fanda z Prahy, mamka se mně narodila v Klemově, už tu bohužel není.Takže SKD do toho!!!