Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomučany - SKD 12. 8. 2018

10. 8. 2018

Nominace:

Podloucký, Kuběna, Daněk J a M., Schuch O a A., Hájek M a P., Hubený, Prokop, Tomek, Sáňka, Vach, Pijáček, Trubák, Alexa a Hrazděra

Sraz 15:50 u kabin, odjezd 15:55 hod. Hraje se od 17:00.

Auta: Alexa, Hájek P., Hájek M., Daněk J.

Olomučany - Doubravice 6:1 (3:0)

Rozhodčí: Pivoda Martin - Stloukal Jaroslav, Prudil Pavel. 

 

V neděli začal další ročník OP a opět s naší účastí, snad se nám bude dařit lépe než v minulém ročníku a budeme se pohybovat v horní části tabulky. První kolo se nám však příliš nepovedlo a na utkání v Olomučanech sedí jak poklička na hrnec text jedné písničky: Někdy se to schumelí, jedna rána za druhou, vlastní zásluhou neděli smolnou máš................. Vlastní nepozorností, nedůsledností a někdy i nešikovností jsme umetli cestu k hladké výhře domácích. Stačily dva výpadky, následovaly slepené góly a utkání bylo rozhodnuto.

První poločas jsme začali lépe, již ve 4 min po akci Daňka J. a jeho zpětné přihrávce nedokázal zakončit ve vápně Vach, stejně se vedlo o minutu později Kuběnovi. Do 20 min se hrál vyrovnaný zápas, ve 21 min po naší ztrátě míče následoval rychlý brejk domácích a po samostatném úniku vstřílí první branku. Dále pokračovala vyrovnaná hra, ve 35 min jsme předvedli nejlepší akci utkání. Míč si s Hájkem M. narazil Alexa postupoval po levé straně přesným centrem našel Daňka J., který však nedokázal ze dvou metrů trefit bránu (100% šance). Stále platí nedáš, dostaneš, následoval první výpadek v utkání a domácí jdou do 2 brankového vedení (42 min rychlá rozehrávka SS a 44 min přetažený centr na zadní tyč).

Do druhé půlky jsme nastoupili se snahou snížit vedení a pokusit se vyrovnat. Hned na úvod však přišel druhý výpadek a domácí odskočili na rozdíl 4 branek. Stále jsme se však snažili výsledek zkorigovat, přišly i další velké šance. Střídající Schuch O. měl dvě, další šanci v 68 min neproměnil Kuběna. Ovšem 2 největší, měl benjamínek a debutant v utkání Alexa. Dvakrát se pěkně uvolnil na hranici vápna, ale bohužel nedokázal přesně zakončit. V závěru ještě domácí zvýšili po penaltě za ruku našeho obránce, náš čestný úspěch zaznamenal Schuch O. po přesné přihrávce Daňka J. neměl problém na brankové čáře zakončit.

I přes vysokou porážku se však v naší hře objevila řada pozitivních okamžiků a věřím, že úspěšný reparát složíme již za týden Na Mlýniskách proti Adamovu.

Podloucký - Daněk M., Hubený, Sáňka J., Hájek P. (Tomek) - Daněk J., Pijáček, Hájek M. (Prokop), Vach (Schuch O.), Alexa - Kuběna (Trubék)

Branka: Schuch O.

Asistence: Daněk J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář