Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohárové utkání: SKD - Ráječko B sobota 4.8.2018 17:30

3. 8. 2018

Nominace:

Podloucký, Hrazděra, Daněk J., Zvejška, Sáňka Jm,,Prokop, Hubený, Schuch O a A., Pijáček, Hájek P., Alexa, Kobza, Sáňka Jak., Odehnal, Sáňka Mat., Joži a Duši.

Sraz: 16:45

Bez 7 hráčů (zranění, dovolená) jsme nastoupili k pohárovému utkání proti tradičnímu soupeři z Ráječka. Od prvních minut se hrál otevřený a svižný fotbal, bylo se na co dívat. Již v 1. min mohli jít do vedení hosté, Čahoun zachránil. Ve 4 min se řítil sám na branku Schuch O. jeho lob skončil vedle brány. Šance se střídaly na obou stranách, u nás snad stoji za zaznamenání 2 šance Schucha O. kdy jeho průniky končí střelou vedle a hlavně šance Schucha A., který se ve 30 min krásně uvolnil ve vápně a sám před brankářem přestřelil.

V druhé půlce pokračovalo naše zahazování šancí, stejně se vedlo i hostům. Na úvod měl dvě tutovky nový hráč v sestavě Alexa, bohužel nedal. Z RK trefil Pijáček břevno, dvakrát na zadní tyčce se nedokázal prosadit Hubený. A když se hostům podařil jeden brejk a Daněk ve 100% šanci trefil hlavou břevno skončilo utkání výhrou a tím i postupem hostů z Ráječka.

Podloucký - Prokop (Sáňka A.), Hubený, Sáňka J., Hájek P. - Kobza (Sáňka J. s), Daněk J., Alexa - Schuch O. (Tenora), Pijáček, Schuch A.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář