Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Adamov 19. 8. 2018

17. 8. 2018

Nominace:

Podloucký, Kuběna, Daněk J., Schuch O a A., Hájek M a P., Hubený, Prokop, Tomek, Sáňka, Vach, Pijáček, Trubák, Alexa a Sáňka Jak. 

Sraz u kabin 16:15 hod.

Doubravice - Adamov 2:3 (0:1)

 

Rozhodčí: Burgr Štěpán - Cápal Roman, Střecha Lubomír.

První domácí utkání nového ročníku se nám vůbec nepovedlo. Začali jsme sice v útočném rozestavení se třemi útočníky, ale tato snaha o nátlakovou hru se nepodařila. Hra se zlepšila s přechodem na klasické rozestavení, na dokonalý obrat nám již však nezbýval čas.

První poločas jsme zahrávali několik RK (bez přesného zakončení) a vytvořili si pouze 1 gólovou šanci. V 18 min zahrával SS z pravé strany Hájek M., našel na zadní tyči nekrytého Hubeného, který bohužel hlavou netrefil branku. Hosté se dokázali prosadit po naší hrubce ve vápně v 22 min, na dorážku z metru neměl náš Čahoun šanci. Za zmínku ještě stojí událost ze 42 min, kdy souboj našeho útočníka s obráncem hostí skončil nešťastnou zlomeninou. Jistě všichni přejeme Šubrtovi M. brzké uzdravení a návrat na fotbalový trávník.

Druhý poločas jsme začali velmi aktivně a vytvořili si dvě nadějné šance. Bohužel se opakoval scénář z minulého utkání, po naší ztrátě míče následoval rychlý brejk a hosté zvyšují v 50 min na 0:2. Přes dobře bránící hráče Adamova jsme si jen velmi těžko hledali pozice k zakončení. V 60 min se uvolnil na hranici vápna Kuběna, nedokázal zakončit, v 65 min sám před brankářem zakončoval Hájek M., brankář jeho pokus o lob vystihl. V 70 min opět zbytečná ztráta na levé straně, přesná přihrávka a útočník hostů se dokázal mezi našimi obránci prosadit a zvyšoval na hrozivých 0:3. V 73 min přenesl míč z pravé strany Hájek na levou, kde připravený Trubák stříleným centrem našel Schucha O. který vsítil naši 1 branku. O 10 min později se nám povedla akce na levé straně, kde míč potáhl Pijáček centrem našel ve vápně Alexu, který si zkušeně pohrál s obráncem a snížil na 2:3. Víc jsme však nestihli, hosté v koncovce tahali za kratší konec, ale výhru horko těžko uhájili. Škoda prospané první půlky.

Je teprve začátek soutěže, pokud však nedokážeme porazit soupeře, jaký přijel v neděli Na Mlýniska zaděláváme si na pěkný průšvih. Za týden nás čeká průběžně vedoucí tým tabulky, a proto očekávám maximální bojovnost a snahu urvat potřebné body.

Podloucký – Sáňka J., Hubený, Pijáček, Tomek (Sáňka Jak) – Daněk J., Hájek M., Alexa – Schuch O. (Tenora), Kuběna (Prokop), Schuch A. (Trubák)

Branky: Schuch O., Alexa

Nahrávka: Trubák, Pijáček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chumelenice

(Znalec, 21. 8. 2018 15:11)

Někdy se to schumeli,jedna prohra za druhou....